Vittarydsverken

Om oss

VittarydsVerken finns i urskogarna i Kronobergs län, Småland. Vår affärsidé är att erbjuda rör och svetsade detaljer; vår vision en nära samarbetspartner till industrin.

I första hand vänder vi oss till fordonsindustrin, men också andra företag med behov av vår långa erfarenhet och kompetens för att lösa problem och hitta nya lösningar. Oftast företag i Sverige med en slutprodukt.

Tack vare vårt nära samarbete med fordonsindustrin är kvalitet en djupt odlad tradition hos oss. Vi arbetar efter kvalitetssystemet ISO/TS och är väl bekanta med processer som APQP och FMEA. Lägg därtill en maskinpark som bland annat består av helelektriska bockmaskiner och du har en samarbetspartner som med snabba ställ kan bocka dimensioner med små radier. En samarbetspartner där kvalitet, leveransprecision och effektivitet alltid är i fokus.

Bockning av rostfria rör hos VittarydsVerken

Ett smart val

Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång och vår viktigaste resurs. Med engagemang och passion säkerställer de kvalitet in i minsta detalj. Alltid med dig som kund i centrum.

Som kund till oss på VittarydsVerken ska du alltid få den hjälp du behöver, i rätt tid och av rätt person. Vi tror på korta ledtider och beslutsvägar. Det ska inte vara krångligt att vara kund till oss. Det ska också löna sig att vara kund till oss. Löpande arbetar vi med att förbättra och förenkla våra kunders lösningar för att sänker kostnaderna. Som bonus bidrar vi dessutom till mindre miljöpåverkan.

VittarydsVerken, det tjänar alla på.